Kapitalanskaffning

Bolag som är i behov av kapital borde – i de bästa av världar – fokusera på utveckling och inte ödsla tid på att söka kapital. Som investerare är det oftast svårt att hitta intressanta bolag och att få ta del av ett granskat och strukturerat material. Vi optimerar processen kapitalanskaffning och vägleder både entreprenör och investerare – från början till slut.

Entreprenörer


Därför skall du vända dig till oss!

Vi har ett brett nätverk som står redo att investera. Nätverket består av affärsänglar, professionella investerare, investment- och riskkapitalbolag. Vi tar dessutom ett helhetsgrepp över processen och erbjuder ett flertal av tjänster som underlättar.

 

Så här hjälper vi dig och ditt bolag att förbereda en kapitalanskaffning!

Vi har konsulttjänster inom juridik, ekonomi, IT och marknadsföring. Vid en kapitalanskaffning tar vår marknadsavdelning fram en kommunikationsplan som bl.a. innehåller ett investeringsmemorandum och en professionell film där bolaget presenteras. Vi strukturerar ert bolag genom vår Portal och via våra konsulttjänster ser vi till att rätt material finns tillgängligt för era intressenter.

 

Så här gör vi

1.

Kontakt

När du är beredd att starta en dialog, ringer eller skickar du oss ett email.

Våra kontaktuppgifter >

2.

Skicka material

Dela med dig av bolagsmaterial för att vi ska kunna göra en korrekt utvärdering av uppdraget och för att kunna bedöma hur starkt intresse det finns bland relevanta investerare i vårt nätverk.

3.

Stjärnklart

Vår fem-stegsprocess påbörjas och fyra av de fem stegen fullföljs – en förutsättning för kapitalanskaffningen.

Läs mer om Stjärnklart >

4.

Presentation

Vi arrangerar möten med utvalda investerare och emissionen avslutas.

Investerare


Vi är säkra på att vi är intressanta för dig!

Stjärnklart är vårt namn för den process och analys som bolag genomgår vid en kapitalanskaffning. Vår investeringskommitté går igenom 5 steg och är till för att skydda investerare men även för att skapa struktur och ordning-och-reda i det bolag som söker kapital. Vi är inte branschspecifika och arbetar nära våra kunder. På så sätt har vi också möjlighet att handplocka uppdrag och sammanföra dem med vårt nätverk.

De här typerna av kapitalanskaffningar och bolag arbetar vi med!

Invono arbetar uteslutande med startups och tillväxtbolag för det är de marknader som vi kan bäst. Intresset för onoterade aktier ökar då många vill få möjligheten att vara med på den värdestegring som som ofta sker innan en eventuell börsintroduktion. Vi arbetar efter kundens önskemål och därför skiljer sig också våra erbjudanden från fall till fall.

Jag vill att ni kontaktar mig angående:

[contact-form-7 id="1285" title="Kapitalanskaffning"]

Vi kommer att behandla de uppgifter du lämnar i enlighet med vår
Policy för personuppgifter.