Kom igång

Begreppen Datarum, Corporate Housekeeping, Investment Readiness eller Due Diligence har en gemensam nämnare. Det handlar om ordning på – och tillgång till – kritiska affärs- och bolagsdokument. Dokumentmodulen i INVONO One hjälper dig att skapa just detta.

Skapa personkonto – Mitt digitala kontor

Alla personer som använder INVONO One behöver skapa ett personligt konto. Dels för att kunna skapa ett eller flera bolagskonto. Eller få åtkomst till ett bolag som du är inbjuden till.
Du gör det på https://app.invono.se/signup eller genom att klicka på knappen Skapa konto gratis i menyn ovan. Nedan beskriver vi de olika sätten du kan göra det på.

Med BankID

Att registrera sig med BankID gör att du senare enkelt kan logga in med BankID. Är du privat investerare är detta det snabbaste och enklaste sättet för att kunna ta del av information från de bolag du investerat i och som använder aktieboken i INVONO One.
  • Välj Alternativet BankID under rubriken Registrera
  • Fyll i fälten.

Med Användarnamn

Detta sättet kallas också för 2-vägsverifiering. Varje gång du loggar in får du ett mail med en kod som du använder. 
  • Välj Alternativet Användarnamn under rubriken Registrera
  • Fyll i fälten.

Anpassa Mitt Kontor

Tips!  När du skapat ditt Personkonto kan du under ”ditt namn”/Min profil komplettera information och lägga till en profilbild. Om inte annat trevligt och överskådligt för de andra i Teamet att se den.