Graffiti Shield 1 Layer

Voks baserte ett-lags graffitibeskyttelse

Graffiti Shield 1 Layer
Varenummer: 123 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Graffiti Shield 1 L er en vannbasert voks emulsjon som fungerer som en ett-lags graffiti beskyttelse og kan brukes på overflater som ofte er utsatt for graffiti – som f.eks. i underganger / tunneler av betong.

Kjennetegn

– Beskytter mot spray og pensel graffiti.
– Hindrer dannelse av alvorlige ” graffiti skygger”.
– Lavt smeltepunkt.
– Diffunsjonsåpen.
– UV-bestandig.

Bruksanvisning

Rengjør overflaten grundig for smuss, alger, trafikkfilm , voks og eventuelt farge rester fra gammel graffiti. La overflaten tørke opp slik at det er tørt eller lett fuktig, men ikke våt.
MERK! Ny betong skal herde minimum 28 dager før graffitibeskyttelse kan påføres.
Ved nymalt overflate som skal beskyttes- la malingen herde ca. 1-4 uker før påføring kan foretas. Rist produktet godt før bruk! Påfør produktet med en male sprøyte, lavtrykkssprøyte eller rulle. Hvis produktet skulle renne – glatt det ut med en pensel.
Den behandlede overflaten må ha en minimum temperatur på omtrent 2°C. Tørketiden er 1-4 timer, avhengig av temperaturen. Etter behand- lingen, er det lettere å fjerne graffiti eller andre uønskede belegg med en høytrykksprøyte (70-150 bar) og vann (ca. 65°C). Juster trykket etter fasaden. Deretter påføres den sanerte overflaten med et nytt lag produkt og blir deretter sikret mot graffiti igjen.
MERK! Overflaten kan se litt mørkere og blankere ut etter behandlingen.

Før du begynner – Vurder alltid produktet på hver overflate som skal behandles, for egnethet og resultater før total påføring. Det er viktig å inkludere tidligere reparasjoner og reparasjoner i testområdet. Ulike materialer / overflatesammensetninger kan resultere i absorpsjon og / eller utseendeforskjeller. Test også påføringshastigheten, mønsteret og teknologien som trengs for å få en glatt overflate.

Dosering

Produktet brukes konsentrert
Svært absorberende underlag: 3-4 m2 pr liter Mindre absorberende underlag: 5 – 6 m2 pr liter

Emballasje

301027 – 25L